SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

BANNER BEN ASHAARI


Erm..am back peeps,seminggu ni line tenet kat umah ambe buat hal lak,ni pun nasib2 je dapat on9..sambil2 ambe jengah blog ambe,ambe terbaca entry abg BEN 10 kita ni...dgn kadar segera wa ngetest join segmen abg BEN 10 ni..cer try cer try...weeeeee~!!


  1. LELAKI pilihan anda ?
    Jawapan ambe:
    Opkos la mau yg tulen...bertanggungjwb...jujur...penyayang...bole cooldown kan ambe bila tgh temper,funny(ni harus ada) n yg paling penting  hormat menghormati...


  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
    Jawapan Ambe:
    Erm..perlu..lelaki seksi bila maskulin nya terserlah n gentleman dr sudut ape pun..
    (bg ambe la)

  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
    Jawapan ambe:
    ye ke sanggup berkorban?erm..biasanya lelaki selalu berkorban selalu memiliki cinta kita n bila dia da memiliki cinta kita hilang terus istilah sanggup berkorban tu..jarangs ekali nk jumpa jenis lelaki yg sanggup berkorban ni...


  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    Jawapan Ambe:
    Oh tidak,ambe mmg tidak sanggup bermadu(jwpn telus dr ambe)~!!ambe x sanggup berkongsi kasih dgn perempuan lain...fullstop!!


  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    Jawapan Ambe:
    Simple je..walk away n cari yg lain..hahahaha..ape susah,xyah nk sakit2 kan hati n kepala pk pasal lelaki mcm ni..buang masa okeh!!


  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
    Jawapan Ambe:
    Kebanyakan yg berlaku curang nye LELAKI..yes..im sure coz mende ni da berlaku kat ambe..hahahaha


  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    Jawapan Ambe:
    Perempuan ..coz perempuan lebih setia pada cinta..sebab..sekali perempuan tu da jatuh cinta mustahil bg perempuan tu utk menerima CINTA yg lain....(ni pandangan ambe la)


  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    Jawapan Ambe:
    Bergantung pada keadaan..mostly nye ambe ni x tunjuk cemburu ambe...diam2 sudah,bahasa badan tu yg penting...hahahahaha...~!!


okeh da siap jwb,ni kira luck la ambe bole on9 so pas ni x tahu la line stimik ni masih lagi bertahan...hope leh la bertahan sbb pas ni ambe nk sambung buat keje ambe yg da bersepah tu....chaossssssss~!!


JANGAN KETINGGALAN SAKSIKAN VLOG BEN ASHAARI DAN MAT GEBU DI SINI

8 ulasan:

  1. suka bca pndpat org mcm2 jpwan...

    hihi.
    salam singgah dri blog Abg Beng

    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/segmen-cari-gaduh-lelaki-vs-perempuan.html

    ;D

    BalasPadam
  2. macam-macam japawan ada...
    ser0nok baca...


    salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

    BalasPadam
  3. jom kite bertukar pendapat =)
    dari blog abg ben

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

    BalasPadam
  4. sua sue gud morning.. sua sue gud morning.. istimewa raja.. hehehe

    salam kenal..

    BalasPadam
  5. solo molo: ye mmg seronok baca n mcm2 jwpn ada,thankz ya

    Dekcik:thankz ya

    Fuuyooh: mownink n salam kenal

    BalasPadam
  6. salam kenal, singgah dari blog abang ben..:)

    meh ke rumah..
    ~health centre~
    keep in touch ye..♥♥♥

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen BA
    salam perkenalan

    macam2 pendapat tentang cinta
    jom baca pendapat saya jugak!
    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

    BalasPadam
  8. hye.. salam santai
    dari blog AbG Ben ..

    http://heandsheloves.blogspot.com
    >NiSha<

    BalasPadam