Harimau Muda Oh Harimau Muda..

Assalammualaikum...







Chak!wah..hebat2,wa on fb je penuh post kejayaan harimau muda membaham garuda..n kali ni wa xnk terlepas menonton perlawanan akhir.ape lagi dgn semangatnye wa awal2 lagi da terpacak kat danau kota tu..kunun2 nk booked seat la..sblm tu singgah old town,platinium walk dulu kena laksa seround + float root beer...da kenyang mmg start mls la wa nk berjln tp harus paksa diri demi menyokong pasukan malaysia..go go go cat..jln plis demi harimau muda..nyum2..


niat di hati wa nk teruskan perjalanan ke restoran siti zubaidah (port wa melepak tgk bola) tp tetiba plak,eh eh tersasar ke festival city..hape lagi mkin laju la langkah wa nk cuci2 mata dlm tu..gagahkan diri juge kesana demi mencari butik LEVI'S hakhakhak..tp hancurnya hati butik yg di cari tiada..prakkkkkkkkkkk..kiciwanye..wa teruskan langkah lagi tetiba ternmpk sesuatu yg sgt berkenan dia mata wa..sapekah yg bermuarah hati nk belikan wa itu brg??huhuhu..

hush pupies..nakkkkk white colour :((


klu lu org nk tahu..wa x bisa pakai heels bisa masuk longkang..kahkahkah..mmg ye,wa klu pakai heels confirm jln mcm keling mabok todi..pernah try pakai dulu masa kerja tp malangnya wa tersembam beb..bole?malu satu kena gelak + sakit lagi..aiyooooo byk sedeh la adik..so better wa pakai kasut sedemikan rupa xde la di ibarat kan seperti itik serati berjln lenggang lenggok..hoiiiiiiiiii tersasar sudah tajuk asal wa ni..kk,repeat balik pasal entry pasukan harimau muda tu..eeeeeeee nyum3 rasa nk geget je muscle adek2 rimau muda tu..


dah puas wa cuci mata kat sana maka dgn pantasnye wa berjln ala2 model menuju ke restoran siti zubaidah tu,alhamdulilah..seat depan konter masih kosong,ape lagi cepat2 la panaskan bontot kat ctu..mula2 wa x bajet la restoran tu akan happening sbb masa wa smpi tu ibarat duk kat tgh2 gurun..sunyi sepi..bila bola nk start je wa toleh sekali..wahhhhhhhhhhhh ramainye manusia di luar sana,x cukup seat okeh..n paling best 3 space utk letak meja di halang oleh sebiji keta yg x reti2 nk blah..wa abaikan je sbb mata wa tertumpu kat game bola tuh..n bila indonesia score sebijik suasana mula muram durjana..n part yg paling wa x bole lupa org sebelah wa betul2 semangat bg arahan..hai awakkkkkk..besok training saya bole,saya tgk awak ada bakat jadi coach la sbb semua yg awak ramalkan betol2 terjadi..hikhikhik(blushing)..poyo giler la oiiiiiiiiii~!! ok berbalik kat game tadi..(pstt awak...kasi tinggal no pon ye..) semangat satu malaysia ni la yg wa nk tgk sgt2..wa merasa dapat tgk bila malaysia score sebijik..wa rasa keliling kedai tu punya sorakkn bole bikin satu tmn baling batu..mmg betul2 semangat smpi kan wa ingat malaysia punya gol tu sah smpi la org sebelah wa cuit bgtau gol x kire..offside..ya ampunnnn malunye sayaaaaaaa (blushing lagi)..masa part tu ada yg nk terbalikkn meja pun ada tp wa abaikan sbb bontot wa semakin leper di sebabkan game yg terlalu lama..nk bgn g toilet oh tidak la sbb dlm kedai tu mmg xde ruang utk berjln..batalkan je la niat nk g pee pee ..

Smpi la time penalti kick..masa ni wa dgr sorakkn penyokong2 malaysia memuja nama apek(khairul fahmi )..
segala benda kat dlm kedai tu abis kena ketuk..sorakkn dr penyokong2 xyah ckp la.mmg riuh gile n ditambah plak depan table wa ada satu group india turut menyokong,SATU MALAYSIA beb.wa tgk tokey kedai tu tersenyum gembira sbb bukan selalu saat2 cm ni ada..so ape yg terjadi mlm smlm mmg x dapat wa lupakan sbb wa BERSAMA2 PENYOKONG  MALAYSIA MEMBERI SOKONGAN KEPADA PASUKAN HARIMAU MUDA..TAHNIAH KEPADA PASUKAN MALAYSIA..alhamdulilah..syukur di atas kemenangan pasukan kita..walau di hina dgn  berbagai mcm cara akhirnya kita dapat menundukkan pasukan GARUDA yg angkuh...Weeeeeeeeeeeeeeee..




sabar ya pak,nnti org2 bapak kasi garu dada bapak..





layannnnnn..


--papai--


1 ulasan:

  1. garu dadaku!..hahaha.kelakar..naseb baik dada lelaki.. ;p

    BalasPadam