Sahabat,teman,kawan dn sewaktu dengannya...

                                                                        As'salam...

Chak! Ehem2 pejam celik,pejam celik dh nk puasa.apa-apa pun selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak pada semua readers n umat islam seluruh dunia.( readers ntah bape org je tetiba feeling hot plak,puihhh!! )



[-on topics. Ok, back to my topics.Sahabat atau seangkatan dengannya.Erm...long time ago, speaking kunun hak puihhh!! Hahahahaha.dulu lah eh..dulu... Wa ada seorang kawan yang sgt baik,cantik,genius and bengis,now dh tak ada sbb dunno what to say.walaupun dia neh sgt pelik wa suka kawan dgn dia,wa selesa dgn makcik sorg neh.biar mcm mana pun dia punya habitat wa layankan je sbb eeiii susah nk describe la.cold n plain! itulah habitat dia,klu marah?dia punya habitat tu ayam mati hidup balik lapan kali pun belum tentu dia nk bertegur dgn lu balik!! Rasa-rasanya dia baca tak?.sure or not wa pun tak bole nk confirm tp wa tahu dia mesti mengintai wa dari tirai blog.*perasan,hak puihh*. wa akui sejak makcik sorg neh dh lesap dlm life wa terasa juga kehilangan dia,life must goes on kan..wa redha je sbb its not my choice,ape pilihan yang wa ada ? terus di buang dari hidup dia.Puncanya..erm, yang wa tahu wa marahkan dia atas sbb tertntu tp wa silap n after makcik neh mengamuk dgn wa,dia terus ignore wa sampai la skrg neh. dh berkali- kali jadi mcm neh tp utk kali neh dia mmg buang wa terus,last year no birthday wishes for me,*padan muka wa* . mudah sgt dia nk buang sesiapa saja yang dia mau tp plis la jgn tipu diri sndiri,bole ke buang kenangan tu bulat-bulat?for me mmg susah nk buang segala kenangan n wa rasa makcik tu dh berjaya meng'KERAS' kn hati dia n sukses,closed topic -]. 





tahniah wa ucapkan n secara official nya skrg neh hati wa dh liyuk nk ber 'BFF' bagai.bagi wa kebykan skrg neh more to plastic and summore fake.wa neh bukan jenis berkwn hentam keromo,asal kenal terus bole jadi kawan baik padahalllll... baru seminggu kenal dh up status, miss my BFF. celah mana  wa jd BFF lu?what the fish cake!! mmg tak lah kan sbb wa pun tak tahu sapa lu,dari mana lobang llu keluar?kena plak yg wa kenal neh saiko,tak pasal-pasal serah diri kat org gila,tak mau ah wa. since wa lama menyepikan diri ,wa rasa ada sesuatu yang berubah dgn diri wa n totally confirm.nowdays wa susah nk terima org jadi kawan wa,lu letak ah pic serupa wawa jenal mahu pun angelina jolie shandy wa tak rasa ada perasaan nk berkwn n skrg neh wa ada gelaran baru..hihi wa di cop SOMBONG!!. Yes,sombong!! kalah diva n gila hot dpt tittle tu,tq bg wa tittle yg bikin wa skrg neh femes,hahahaha.Lu hade?hade? nan hadooooooo...wa tahu sape-sape yang kenal wa confirm terasa hati,sorry to say eh hati wa dh jadi batu n memilih kwn!!  wa pernah cuba jadi kawan yg terbaik tp hasil yg wa dapat - 'dikhianati'.  Ada juga jadi penasihat wannabe try usaha nk sekolahkan wa,yg buat wa nk gelak tu penasihat wannabe neh sepatutnya dirawat - 'mental disorder.life lu lagi worse kot!! Celah mana nk jadi penasihat tu?hahahahadoi!! Wa akui wa pun bukan baik n setiap manusia ada rythm of life nya sndiri n kalau rythm itu yg dia pilih sape- sape pun tak bole ubah kan?mcm tu juga dgn life wa, wa pilih rythm rock lu org pksa wa layan rythm of zapin, ape celop wa nk banging zapin??so sape-sape yg cuba nak jadi penasihat wannabe tu,terima kasih. the best part,best sangattttt yg pernah mendoakan wa takkan kekal n bahgia dgn tunang wa, terima kasih n tak payahlah berpura-pura dgn wa yang lu tu suci,alahaiiii sodih tgk minah plastik neh !! utk lu,lu and lu jgn jadi plastik sampah n stop rumitkan life org lain. yg jadi tukang copy n paste tu renti-rentikan lah habitat tu,lu dh tahu wa mmg privacy account soSIAL wa so tak payah jadi balaci copy paste ye.jgn smpi lu dimalukan balik, bukan sikit malu yg lu dpt nnti, understand aaa minaci? satu lagi jenis neh depan ckp indah blkg kalu ckp serupa bontot kuali.pesanan wa satu je, life lu indah tak seperti life wa??  hade tak?hade tak? *Tgn korek idong ,mata terpejam* Hahahaahahahahahahahaha. get a life dude n move on..
Pesanan terakhir dr wa- amik cermin n tgk diri sndiri.. Hnya dgn satu kata segalanya berubah..


P/s: to makcik,if u read this im sorry for everything, kinda miss u (sket la) haha.. n doakan majlis i nnti dipermudahkan olehNYA.


                                                                  ~nota jari cengkam~
                                                                            Newlife

1 ulasan:

  1. semoga hidup lu makin sukses,sis ! kinda miss u so much ^^~

    BalasPadam